Connect with us

Politică

O familie de moldoveni din Germania, care din 2019 nu-și putea perfecta actele, a reușit să rezolve probleme. Află cum a fost posibil

Igor Dodon se va implica direct în rezolvarea problemei unei familii de moldoveni care muncește în Germania. Capul familiei s-a adresat cu un apel de ajutor, după ce timp de mai bine de 9 luni nu poate să-i perfecteze pașaportul cetățeanului Republicii Moldova pentru copilul său, născut în decembrie anul trecut pe teritoriul Germaniei.

Acesta l-a anunțat pe Igor Dodon, în cadrul emisiunii live de vineri, că multiplele programări și chiar audiențe la consulul Republicii Moldova din Frankfurt pe Main nu au dat niciun rezultat, iar copilul său rămâne fără actul de identitate.

”Vom face tot posibilul ca să vă ajutăm. Este straniu că, din 2019 nu puteți face pașaportul cetățeanului Republicii Moldova care s-a născut în afara țării. Este cetățean al Republicii Moldova, de aceea vă asigur că vă vom ajuta”, a declarat Igor Dodon.

Emisiunea în cadrul căreia Igor Dodon răspunde în direct la întrebările cetățenilor se difuzează de aproape un an, în fiecare zi de vineri. Timp de o oră, cetățenii au posibilitate să adreseze și să asculte în direct răspunsurile la întrebările pe care le adresează lui Igor Dodon.

Populare