O Comisie de Control va verifica activitatea conducerii Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău

29 octombrie 2018 13:102 comentariiVizualizări:

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Silvia Radu, cere verificarea activității conducerii Spitalului Clinic Municipal nr. 1 din Chișinău, în frunte cu Iurie Dondiuc, după ce mai mulți pacienți și angajați ai instituției au reclamat diferite neregului, scrie ziarulnational.md.

„Am semnat ordinul pentru Constituirea unei comisii de Control care să verifice activitatea conduceri spitalului nr. 1 din Chișinău. Am primit foarte multe plângeri atât de la pacienți, cât și de la personalul medical care activează în cadrul spitalului. Plângerile vizează fapte de netolerat și sunt acuzații grave. Dacă toate acestea se vor adeveri în urma controlului, atunci voi lua cele mai aspre măsuri”, spune Silvia Radu.

Aceasta a precizat că „cine nu respectă pacienții, cine nu respectă procedurile, personalul medical, înseamnă că nu are ce să caute în sistemul medical”

2 Comments

  • Complet de acord cu noul ministru, sa le mai de peste nas ca unii acolo au uitat cine sunt au impresia ca sunt totul pe acest pamant cind te duci la tratament, tot odata si colegii din CNA sa mearga cu inspectie, ajunge deja sa mulg oamenii de bani.

  • cu cit mai multe verificari, cu atit mai putina dezordine,

Leave a Reply