Connect with us

Politică

„Nu mai are credibilitate” și „trebuie să demisioneze”! Reacția președintelui Igor Dodon la declarațiile șefului ANSP, care „au afectat moral un număr mare de oameni”

Președintele țării, Igor Dodon, cere demisia șefului Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, după declarațiile scandaloase pe care le-a făcut acesta.

„Îmi exprim regretul și consternarea față de declarațiile făcute de directorul ANSP, Nicolae Furtună. Scuzele publice nu sunt deloc suficiente atunci când printr-o declarație afectezi moral un număr mare de oameni. Nu am obiecții față de activitatea domnului Furtună, știu că a muncit din greu în această perioadă pandemică foarte complicată, dar declarația complet inadecvată pe care a făcut-o îi afectează grav credibilitatea pentru activitatea sa de mai departe. Consider că după această afirmație nu mai are calitatea morală să ocupe funcția de director ANSP și trebuie să demisioneze. Am transmis și Guvernului poziția mea și aștept o decizie conformă cu așteptările opiniei publice”, a scris președintele pe Facebook.

Populare