Connect with us

Social

Nereguli găsite la soluționarea cererilor venite pe platforma eu.chisinau.md

Nereguli găsite la soluționarea cererilor venite pe platforma eu.chisinau.md, asta după ce unii responsabili au spus că au soluționat problema, însă, în realitatea nu era așa. În ședința de dimineață a Primăriei Chișinău, edilul capitalei, Ion Ceban, s-a arătat indignat de acest fapt și a cerut ca să fie angrenat în activitate tot personalul administrativ care se ocupă de această problemă.

„Stimați conducători ai subdiviziunii. Eu v-am trimis mai multe capturi de ecran cu privire la activitatea dvs. Dvs ați spus că s-a intervenit, avem solicitarea din februarie sau din martie, dvs spuneți că s-a rezolvat, iar oamenii ne raportează că nu s-a rezolvat nimic. Și asta este foarte rău. Preturile trebuie să țină cont de lucrurile acestea, să nu permită. Pe noi ne mințim? Statistica o îmbunătățim.

Domn Talmaci, eu am rugat să se ia la control și toată direcție să fie antrenată în  acest proces administrativ la procesul de control. Vă spun, acolo e o gaură în asfalt, trebuie raportat că s-a rezolvat problema. Sau unele solicitări, el spune că s-a rezolvat întrebarea, dar în răspuns scrie că nu este de competența lui. Iată, mașinile parcate, comerțul neautorizat, gropi și semne rutiere, panouri, parcări improvizate. Acestea sunt lucruri care pot fi soluționate foarte ușor. Astăzi sunt 2803 cereri. Din cele 1500 de cereri soluționate, câte au fost rezolvate?”, a declarat Ion Ceban.

Primarul general a solicitat ca în fiecare săptămână să se vină cu un raport amplu în această privință.

Populare