Connect with us

Politică

Natalia Morari: „De unde Maia Sandu trebuia să fure voturile? Normal că de la Năstase. De asta el s-a dus în jos”

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, Mihai Ghimpu și jurnalista Natalia Morari au vorbit și despre ratingul politic mic al lui Andrei Năstase. Conform lui Mihai Ghimpu, Năstase a căzut în ochii moldovenilor pentru că a spus minciuni, informează sinteza.org.

„Iată dosarul cu Năstase care a spus că eu am furat din miliard, de doi ani de zile nu-l poate examina judecata…ba că-i pandemie, ba că-i bolnav avocatul, ba că una alta… a spus el minciuna asta și la noi lumea crede în minciunile unui politician. Nu există cultură politică și nu există răspundere față de oameni. Așa și Maia Sandu o să pățească. Toți care vin în politică și mint oamenii, timpul scoate minciunile la suprafață. Unde-i Năstase astăzi?”, a declarat fostul lider al PL, Mihai Ghimpu.

În replică, moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, a declarat că pe acest subiect se poate mult de discutat, de ce potrivit sondajelor Andrei Năstase se duce jos.

„Se poate de spus absolut clar, sociologic. A apărut un alt lider pe dreapta care a acumulat mai mult, Maia Sandu, și de unde să fure? Normal că de la Andrei Năstase. De aceea și el s-a dus jos.”, a declarat Natalia Morari.

Mihai Ghimpu a mai spus că într-o discuție cu Năstase, ia spus acestuia că odată ce a cedat în 2016 Maiei Sandu, ea a preluat valul, iar el se va duce în jos.

Populare