Connect with us

Politică

Năstase spune că dacă înregistrarea audio, în care Maia Sandu insistă pe alianța Kozak ar fi publicată integral, oamenii ar afla multe

Înregistrarea audio de la ședința Blocului ACUM, în care Maia Sandu insista pe alianța cu PSRM, convenită cu Dmitri Kozak, este incompletă. Dacă în spațiul public ar apărea discuția integrală, atunci cetățenii ar afla mult mai multe. Despre aceasta candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul emisiunii “Puterea a Patra”, de la N4.

„Am cerut și atunci, când a apărut înregistrarea în spațiul public, m-a deranjat doar că nu s-a dat complet. Totul. S-ar fi auzit mult mai multe, mult mai multe”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că o înregistrare audio a fost expediată, recent, pe adresele mai multor redacții de la Chișinău. Înregistrarea a fost făcută la o ședință comună din iunie 2019 a PAS și PPDA. Din audio aflăm că PAS și Maia Sandu au fost cei care au insistat pe alianță cu PSRM, în timp de PPDA era împotriva acestei coaliții.

 „Colegi de la Platforma DA, e clar că dvs nu vreți să semnăm nimic, eu o să merg și o să spun Bruxellului”, declara atunci Maia Sandu.

Populare