Connect with us

Politică

Năstase despre înregistrarea AUDIO de la ședința cu PAS: Ne dorim ca în spațiul public să fie difuzată întreaga discuție din 7 iulie 2019

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, recunoaște autenticitatea înregistrării audio, care a apărut, joi, în spațiul public. Liderul PPDA a explicat în cadrul unei intervenții live, pe Facebook, că discuția a avut loc în data de 7 iunie 2019, într-un birou din clădirea Parlamentului. Totodată, Andrei Năstase susține că ședința a fost mult mai lungă.

“Ne dorim ca în spațiul public să fie difuzată întreaga discuție din 7 iulie 2019, pentru a nu exista loc de interpretări, oamenii să își facă impresie clară despre abordările celor două formațiuni pro-europene, noi nu ne vindem țara pentru funcții”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că o înregistrare audio a fost expediată, joi, la adresa mai multor redacții de știri din țara noastră. În respectiva înregistrare deputații PPDA acuză PAS de faptul că ar face prea multe concesii PSRM, iar PAS le reproșează celor de la PPDA că nu ar fi cooperanți și că ar afecta relațiile cu viitorii parteneri de guvernare.

Populare