Connect with us

Politică

Năstase condamnă un fake-news lansat de ProTV Chișinău

Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, condamnă un fake-news lansat de ProTV Chișinău, informează Telegraph.md, cu referire la comunicatul politicianului.

Năstase condamnă în mod particular o pretinsă știre, precum că a dat peste mână deputatului Liviu Vovc, în timp ce acesta vorbea despre „oleacă doctor”.

“Iată o nouă mostră de manipulare venită de la cei pentru a căror libertate am luptat și muncit. Pentru conformitate, vedeți conferința Platformei DA de dimineață despre inițiativa noastră de sprijin pentru pensionari”, a scris Năstase despre știrea ProTV Chișinău, cu titlul: Obiecții în timpul conferinței PPDA. Momentul în care Andrei Nastase îi dă peste mână lui Liviu Vovc, în timp ce acesta vorbește despre „oleacă doctor”: „Nu fi răutăcios”.

“Bine că nu au scris că ne-am bătut. Cel mai trist e că presa caută senzații în loc să vorbească despre problemele societății abordate în conferință”, a criticat și Liviu Vovc, deputat PPDA.

Deși postul de televiziune a fost sesizat în mod public, știrea a rămas nemodificată. Mai mult, nici Stop Fals sau Mediacritica nu au condamnat știrea manipulatoare de pe protv.md

Populare