Connect with us

Politică

Munteanu sugerează că Guvernul Sandu a fost unul INCOMPETENT. Vezi ce spune despre proiectul cu 50% din produse autohtone în magazine

Scântei între deputații PAS și Platforma DA, după ce Alexandru Slusari a declarat că Maia Sandu se face vinovată de faptul că agricultorii nu-și pot vinde marfa în magazinele din țară.

Într-un comentariu pentru Newsmaker, ex-președintele comisiei parlamentare pentru economie, vicepreședintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr” Igor Munteanu a declarat că “guvernul Sandu, probabil, din cauza că nu a știut cum să cuprindă necuprinsul, pur și simplu a retras proiectul de lege”.

În replică, deputatul PAS, vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a venit cu amenințări la adresa colegilor din PPDA.

“Înțelegem că toți sunt în febra campaniei, dar să nu aruncăm adevărul cu tot cu demnitate”, a scris acesta pe Facebook.

Amintim că vicepreședintele Parlamentului, deputatul PPDA Alexandru Slusari a povestit în cadrul unei întrevederi cu fermierii că anul trecut Guvernul Sandu a retras din Parlament proiectul de lege care prevede ca pe rafturile din magazine 50 la sută din produse să fie de origine autohtonă. Documentul, care vine să favorizeze marii importatori străini, a fost retras înainte de a fi votat în lectura finală.

Populare