Connect with us

Politică

Munteanu (AUR), despre candidatul PAS, Davidovici: Are un mesaj mincinos!

Minciună și propagandă. Astfel candidatul AUR la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Valeriu Munteanu, a comentat mesajul electoral al candidatului PAS, Natalia Davidovici.

“M-am născut într-o familie mixtă și simt o adevărată durere, când aud atacuri reciproce despre naționalitate sau limba de comunicare. Pe noi timp de 30 de ani ne-au divizat în „ai noștri” și „ai lor”, a declarat Davidovici.

“Această retorică venită de la un candidat de frunte al unui partid ce vrea să reprezinte, inclusiv în Parlament și românii basarabeni nu se deosebește deloc de mesajele propagandistice diseminate de liderii partidelor ce au cordonul ombilical legat de Kremlinul lui Putin”, a comentat Valeriu Munteanu, accentuând că este un mesaj mincinos și că este o propagandă.

“Pentru mine este o dezamăgire profundă că partidul lui Igor Grosu promovează ostentativ astfel de modele politice precum este doamna Davidovici și nu doar dumneaei, prin care se toarnă apă la rădăcina pomului sălbatic, numit moldovenism primitiv”, a mai scris Munteanu.

Populare