Connect with us

Politică

Moderatoarea Pro TV Chișinău, Lorena Bogza, luată în furci de exponenții diasporei

Moderatoarea Pro TV Chișinău, Lorena Bogza, este luată în furci de exponenții diasporei, după ultima ediție a emisiunii În Profunzime. Bogza este acuzată că face jocul liderei PAS, Maia Sandu, în detrimentul Platformei DA a lui Andrei Năstase.

“Cred că sunt ultimul om care poate fi acuzat de simpatie față de Năstase, dar modul în care îl bloca și îi adresa întrebările și mai ales tonul, m-a uimit… Echidistanță zero. Și, desigur, foarte dulce și atentă la întrebările pe care le adresa Maiei Sandu”, scrie Alexandru Cazacu, moldovean stabilit în Italia, într-o postare pe Facebook.

Iar internautei Victoria Menzel, Lorena Bogza i s-a părut agresivă: “Mie mi s-a părut foarte agresivă, este un proverb german: Der Ton macht die Musik, tonul face muzica, iar muzicuța asta a Lorenei a avut un ton zgâriat la urechi.

La rândul său, Dumitrița Dumitru îi reproșează Lorenei Bogza încălcarea Codului Deontologic al jurnalistului: “Într-adevăr, a devenit penibilă! A uitat ca mai există un cod deontologic al jurnalistului. Unde îi este imparțialitatea?”. “Bogza e purtătorul de cuvînt al PAS”, conchide internauta Svetlana Grosu.

Populare