Connect with us

Politică

Mocanu: Chestia asta cu fraudarea alegerilor este penibilă și ridicolă

Acuzațiile înaintate de Maia Sandu cu privire la așa-zisa fraudare a rezultatelor alegerilor prezidențiale sunt penibile și comice, susține liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. Politicianul afirmă că președintele Igor Dodon este cel mai interesat ca această campanie electorală să fie cât mai transparentă.

”Chestia asta cu fraudarea alegerilor este penibilă și ridicolă. Maia Sandu și-a trimis ”begunokul” care a alergat pe la Usatîi, Deliu și alții ca să trimită o jalbă la Bruxelles, unde-i pârăște ea pe toți, aidoma cum îi pâra atunci când își smulgea fonta (fundița-n.r) din cap și mergea și îi pâra pe toți din clasă la diriginte. Ea acolo s-o dus, și-a smuls fonta din cap, ea îndemnat pe toți să semneze, să se ducă la Bruxelles și să se plângă pe faptul că Dodon fraudează alegerile. Este comic și penibil”, a declarat Mocanu în cadrul emisiunii sale de autor.

Politicianul mai afirmă că însăși Maia Sandu folosește resursele administrative, atunci când merge prin sate și le promite primarilor bani din fondurile europene.

”Tu, Maia Sandu, când mergi în numele lui Tusk (președintele PPE, Donald Tusk) sau în numele cui mai mergi tu prin sate pe la primarii altor partide și le spui că tu ai să aduci fonduri europene, nu folosești o gogoașă administrativă? Dar vedeți că ei i se poate. Ea poate cu țâfna ei să inducă în eroare atâta lume”, a declarat Mocanu.

În opinia liderului Antimafie, din viața politică din Moldova trebuie să dispară ”icoanele”, iar concurența trebuie să fie între oamenii vizionari, care au o concepție despre cum trebuie să meargă înainte Republica Moldova.

Populare