Ministrul Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu președintele nou-ales al Ucrainei, Vlodimir Zelensky. Despre ce au discutat

20 mai 2019 16:132 comentariiVizualizări:

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a discutat cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, despre relațiile moldo-ucrainene și dezvoltarea acestora în viitor.

Foto; mfa.gov.md

În cadrul dialogului, Ministrul Tudor Ulianovschi a transmis felicitările conducerii Republicii Moldova noului Președinte al Ucrainei, exprimându-și convingerea că dialogul politic și cooperarea bilaterală dintre două state se vor dezvolta în continuare în ascensiune. Remarcând relaţiile istorice de bună vecinătate dintre Republica Moldova şi Ucraina, dar şi provocările comune, Ministrul Tudor Ulianovschi a evidenţiat că prin eforturi conjugate pot fi realizate proiecte reciproc avantajoase.

Președintele Volodymyr Zelensky a menționat că Ucraina este interesată în dezvoltarea unui dialog constructiv cu Republica Moldova pe toate dimensiunile, exprimându-și disponibilitatea de a se implica în acest proces.

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat la inaugurarea președintelui nou-ales al Ucrainei, Volodymyr Zelensky, care s-a desfășurat astăzi la Kyiv.

2 Comments

  • Moldova mereu menține relațiile bune cu toți și din acest motiv orice întrunire are un rol important, Moldova are nevoie de ajutorul partenerilor externi să se dezvolte și să se apropie de UE!

  • Asa stat cu Ucraina prezinta un interes enorm pentru tara noastra, mai ales ca suntem si vecini ce se ajuta reciproc de fiecare data!

Leave a Reply