Connect with us

Politică

Mesajul lui Andrei Năstase, după ce șefa statului a declarat că nu va respecta decizia Curții Constituționale

“Toți trebuie să fim egali în fața legii, indiferent cum ne numim sau ce funcție vremelnică ocupăm în stat”. Cu acest mesaj a venit președintele Platformei DA, Andrei Năstase, după ce șefa statului, Maia Sandu, a declarat că nu va respecta decizia Curții Constituționale (CC).

“Cine gândește azi că pentru a trăi mai bine este suficient să îi înlocuim doar pe ai lor cu ai noștri (…) se află într-o temporară dar gravă eroare. Repet, într-o gravă eroare”, a mai declarat Andrei Năstase într-un live, pe Facebook.

Totodată, fostul partener de coaliție al Maiei Sandu a declarat că în ziua de 23 februarie, CC a apărat statul de drept Republica Moldova.

“CC, în frunte cu Domnica Manole, a apărat Legea și a demonstrat întregii lumi civilizate că pe aceste pământuri începe să se nască statul de drept, de care este nevoie pentru evoluția noastră viitoare (…) CC prin hotărârea ei fermă ne-a făcut câștigători pe toți. Este foarte posibil ca unii dintre noi să nu înțeleagă”, a mai spus Năstase.

Liderul Platformei DA a reiterat că formațiunea sa este gata să își sume guvernarea și a chemat partidele pro-europene la dialog.

Populare