Connect with us

Politică

Maria Ciobanu despre retragerea lui Andrei Năstase din cursa elecotorală în 2016: Poate încearcă de această dată alt candidat să se retragă în favoarea aceluia, care s-a retras o dată?

Maria Ciobanu, deputata Platformei DA, afirmă că nu știe cum pe alții, dar pe ea au început să o irite mesajele ultimative pe care au mare „grijă” să i le trimită zilnic „experți” în citirea sondajelor. În context, ea s-a referit la subiectul retragerii candidaților din cursa electorală, dar și a făcut unele dezvăluiri din campania pentru prezidențiale din 2016, transmite abcnews.md cu referire la TRIBUNA.

„Cică, cutărică nu are nicio șansă, trebuie să-și retragă candidatura în favoarea altui candidat, care este cap de listă în toate sondajele. Dragilor, dacă favoritul Dvs. este ”cap de listă”, la ce bun s-ar retrage alți candidați din cursa electorală?! Un candidat, care reprezintă un partid politic, nu poate lua decizii atât de importante de unul singur, dar eu nu am văzut încă echipe serioase de susținători ai unui candidat, care și-ar dori să-și retragă liderul de partid în favoarea altuia. Și e de înțeles acest lucru”, a scris Ciobanu, pe o rețea de socializare.

Totodată, ea a amintit de retragerea lui Andrei Năstase din cursa prezidențială în 2016, în favoarea Maiei Sandu.

„Eu am văzut în 2016 cum plângeau în teritoriu membrii și susținătorii lui Andrei Năstase. Foarte mulți s-au arătat nemulțumiți, supărați… Și e de înțeles, ei își doreau să-și promoveze programul și oferta lor electorală, să meargă în fiecare localitate cu liderul lor de partid. Nu a fost să fie și timpul a arătat că ei au avut dreptate”, a menționat deputata, adăugând: „Poate încearcă de această dată alt candidat să se retragă din cursa electorală în favoarea aceluia, care s-a retras o dată? Și eu mi-aș dori să avem mai puțini candidați de dreapta, dar cel mai mult îmi doresc să nu ne pomenim iarăși că avem în fruntea statului un mancurt”.

Populare