Connect with us

Politică

Manipulare fătă limite! IPP a inclus-o pe Maia Sandu în topul politicienilor străini și clasat-o mult peste Angela Merkel

Barometrul Opinie Publice (BOP), prezentat astăzi de către directorul Institutului de Politici Publice (IPP), Arcadie Barbăroșie, a devenit subiect de glume pe rețelele de socializare. Asta după ce sociologii IPP au inclus-o pe Maia Sandu în topul politicienilor străini care se bucură de încrederea cetățenilor.

Potrivit BOP, pe primul loc se fală președintele SUA Joe Biden, pe locul doi – Vladimir Putin, urmat de Klaus Iohannis. Pe locul patru în sondaj este Vladimir Zelenski și încheie topul celor 5 – șefa statului Maia Sandu.

Dacă să credem cifrelor prezentate în BOP, Sandu i-a depășit la acest capitol pe așa lideri mondiali precum Emmanuel Macron, Angela Merkel sau Boris Johnson.

Amintim că directorul IPP, Arcadie Barbăroșie, este soțul activistei PAS, Daniela Terzi Barbăroșie. În timpul campaniei electorale, Arcadie Barbăroșie era acuzat de liderii Platformei DA că manipulează prin sondajele IPP în favoarea Maiei Sandu.

Populare