Connect with us

Politică

Maia Sandu trișează atunci când spune că Igor Dodon poate câștiga prezidențialele doar printr-o eventuală fraudă, spune Mocanu

Lidera PAS, Maia Sandu, trișează atunci când spune că Igor Dodon poate câștiga alegerile prezidențiale doar printr-o eventuală fraudă, cu ajutorul alegătorilor din regiunea transnistreană. În opinia liderului Mișcării Politice Antimafie, Sergiu Mocanu, să spui acest lucru înseamnă brambureală, adică debandadă.

“Atât e de fascinantă chestia asta pentru moldoveni să creadă că altcineva este de vină, decât votul lor. Ați văzut cum le-au ticsit pe gât moldovenilor această pârjoală rece?”, a declarat Sergiu Mocanu, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune N 4.

În opinia politicianului sus-numit, numărul transnistrenilor care vin să voteze este irelevant pentru diferența pe care o are Igor Dodon față de Maia Sandu.

„Uitați-vă la prezidențialele de data trecută – numărul transnistrenilor care au venit să voteze este irelevant pentru diferența pe care a avut-o Dodon față de Maia Sandu”, a mai declarat Mocanu.

Populare