Maia Sandu și-a dat arama pe față – se teme să candideze în țară și fură mandatul diasporei din Europa de Vest

2 ianuarie 2019 13:013 comentariiVizualizări:

Liderul PAS, Maia Sandu, a neglijat solicitările diasporei moldovenești și a anunțat astăzi că va candida pe circumscripția din Europa de Vest, la alegerile parlamentare din 24 februarie.
Amintim că, zilele trecute, mai mulți exponenţi ai Diasporei şi-au manifestat deschis nemulţumirea faţă de intenţia Maiei Sandu, de a candida în una din circumscripţiile din afară.
„Acesta este un mandat de deputat, un loc în Parlament, atribuit celor care locuiesc şi muncesc în Diasporă şi care trebuie să aibă o reprezentare, o voce proprie în Legislativul de la Chişinău”, a scris, pe Facebook, reprezentantul diasporei din Italia Andrei Taran. „Dna Sandu, de ce vreţi să luaţi acest drept sutelor de mii de moldoveni din această parte a lumii? Oare credeţi că ştiţi mai bine decât noi problemele noastre?”, a mai scris internautul.

Exponenții diasporei s-a mai plâns că binomul PAS-PPDA nu a propus niciun candidat care să-i reprezinte.
”Analizând lista națională “ACUM”, observ că nu se regăsește nici un candidat din Diasporă. Tot astăzi, constat că lipsește publicarea rezultatelor concursului de meritocrație”, a scris internautul Andrei Cosoi, tot pe Facebook. Acesta a adăugat că, în condițiile în care PAS și PPDA nu sunt în stare să propună cadidați credibili, atunci există puține șanse să obțină votul moldovenilor din Diasporă.

sursa//timpul.md

3 Comments

  • păi n-are cum să candideze acasă la Fălești, că acolo este democratul Nichiforciuc, si aia se teme să nu piarda a decis să fure cota diasporei…

  • Maia nu are rusine! De ce nu a candidat in Chinau sau acolo unde s-a nascut?!

  • Si Maia si Nastase s-au temut sa candideze cu Plaha pe aceeasi circumscriptie. Degeaba se mai bateau cu pumnul in piept

Leave a Reply