Connect with us

Politică

Maia Sandu încearcă să cumpere niște „oameni buni” de la Usatîi, dar nu poate prezenta probe ca îi va organiza alegerile anticipate

S-a dat startul negocierilor pentru tranzacționarea voturilor. Renato Usatîi îi cere Maiei Sandu probe că va organiza alegerile parlamentare anticipate, în cazul în care va ajunge președinte al Republicii Moldova. Doar în acest caz, Usatîi va îndemna electoratul să o voteze pe lidera PAS în ziua de 15 noiembrie. Despre aceasta primarul de Bălți a declarat în cadrul unui briefing de presă.

REPOTER: Nu ați făcut apel la alegători, la electoratul dvs. când veți face apel către electoratul dvs cu cine să voteze?

USATÎI: Da noi ce suntem la fermă, ori ce? Eu pledez și cer ca Maia Sandu să iasă la cetățeni și să explice ce va face cu dizolvarea Parlamentului.

Amintim că lidera PAS, Maia Sandu, l-a sunat luni pe Renato Usatîi și l-a invitat la negocieri. Sandu vrea ca primarul de Bălți să-și îndemne electoratul să o voteze pe ea în data de 15 noiembrie. Asta chiar dacă anterior, Maia Sandu a declarat că Usatîi este din aceeași categorie de oameni ca și Vlad Plahotniuc. Maia Sandu l-a numit pe Usatîi „bandit” și a spus că acesta a pusa la cale asasinarea unui om.

Populare