Connect with us

Politică

Maia Sandu este liderul unui grup criminal, era membru unui guvern care a semnat frauda de un milliard, spune unionistul Gheorghe Costandachi

“Maia Sandu este liderul unui grup criminal, era membru unui guvern care a semnat frauda de un miliard, azi vine să ne fericească pe 50 de ani înainte”. Declarația a fost făcută de către expertul economic, unionistul Gheorghe Costandachi. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris că trebuie să fim foarte atenți la persoanele care au venit nu de mult în politica moldoveană.

„Ea vine din sânul acelui partid care ne-a promis multe, au altoit speranțe în oameni, iar acum trăiesc frustrări și dezamăgiri enorme, nu mai cred în viitorul acestei țări, grație fostului lider discipol al cărui este Maia Sandu”, mai scrie expertul.

Costandachi se întreabă dacă partidul condus de Maia Sandu nu a fost construit din miliardul furat, pentru a-l salva pe fostul patron. Totodată, acesta are mari dubii referitor la capacitățile ei profesionale.

“Un om care a muncit la Banca Mondială și nu cunoaște niște lucruri elementare, ori minte, ori este incompetent. Se pare două în una, această ”domnișoară” și minte și este incompetentă”, spune Costandachi.

“Oameni buni, cum se întâmplă că nimeni iese, se arată nicăieri, este vârât pe gâtul moldovenilor cu de-a sila, iar aceștia o înghit, doar de faptul că are rating. Cât de tare vă veți dezamăgi”, conchide expertul economic.

Populare