Connect with us

Politică

Maia Sandu a fost însoțită astăzi de pază de corp la propriul eveniment de lansare în campania electorală

Maia Sandu, candidatul PAS la funcția de președinte al Republicii Moldova, a fost însoțită astăzi de pază de corp la propriul eveniment de lansare în campania electorală, transmite abcnews.md cu referire la telegraph.md.

Astfel, printre cei câțiva membri PAS și susținători prezenți la eveniment, a fost observat și Gheorghe Ichim.

Ichim a stat în spatele Maiei Sandu, iar pe parcursul evenimentului a păzit și buchetul de flori galbene pentru candidatul PAS. Mai mult, atunci când Sandu i-a chemat pe toți să urce pe scenă, pentru fotografia de protocol, Ichim imediat s-a ridicat de pe scaun și s-a îndreptat spre scenă, acolo unde s-a instalat chiar în spatele președintelui PAS.

După închiderea evenimentului, Gheorghe Ichim a stat în preajma Maiei Sandu, în timp ce aceasta le mulțumea celor din echipă pentru prezență.

Menționăm că Gheorghe Ichim a fost observat la toate evenimentele publice la care participă Maia Sandu, inclusiv la protestele organizate în 2019 și în campania electorală de la Hâncești.

„Nu mi-e frică de nimeni, dar este adevărat că încă am pază de stat. Este prevederea legală și sfatul unor parteneri, inclusiv, dacă vreți, de la nivel internațional. Ei m-au sfătuit să păstrez paza pentru că există anumite riscuri, mai ales în an electoral”, a spus Maia Sandu, la Cutia Neagră, de la TV8, în martie 2020, scrie UNIMEDIA.

Partidul Acțiune și Solidaritate nu a răspuns la întrebarea redacției noastre cu privire la motivele pentru care Maia Sandu a avut nevoie de pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie și nici nu a dorit să comunice de către cine este remunerat bodyguardul Gheorghe Ichim.

Populare