Connect with us

Politică

Maia Sandu a comis un act de respingere și de tratament nedrept în raport cu fondatorul Comisiei de Heraldică, spune un fost deputat

Fostul deputat, jurnalistul Ștefan Secăreanu a criticat decizia Maiei Sandu de a-l exclude din Comisia Națională de Heraldică pe unul dinte fondatorii acestei instituții, Vlad Mischevca. Într-o postare pe Facebook, Secăreanu a scris că președintele a comis un acte de respingere, de tratament nedrept în raport cu intelectualii și specialiștii, precum Vlad Mischevca.

Totodată, ex-deputatul este de părerea că astfel de acțiuni ale Maiei Sandu vor crea piedici serioase în acumularea viitorului vot masiv pentru PAS la alegerile anticipate.

“Doar că, pe parcursul istoriei, cei care s-au văzut mari și invincibili dar au ignorat și desconsiderat intelectualii au avut doar de pierdut”, a conchis Secăreanu.

Amintim că recent Maia Sandu a semnat un decret prin care a modificat componența Comisiei Naționale de Heraldică. Unul dintre fondatorii aceste Comisii, istoricul și heraldistul Vlad Mischevca a fost exclus, iar în locul acestuia a fost numit designerul vestimentar Daniel Racovița.

Populare