Connect with us

Politică

Maestru Eugen Doga, victima “măcelăriei” susținătorilor și trolilor PAS

Marele compozitor Eugen Doga, care a dus faima țării noastre în toate colțurile lumii, este luat în râs de către echipa Maiei Sandu. Atacul grosolan la adresa maestrului a început după ce Doga a anunțat că în această campanie electorală îl susține pe candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Andrei Năstase.

Astfel, în comentarii la postarea deputatului PAS Mihai Popșoi despre faptul că partidul lui Merkel o susține pe Maia Sandu, Iurie Botnarenko scrie că susținerea lui Eugen Doga mai mult contează.

“Pentru Chirtoacă sau pentru Pavel Filip?”, îl întreabă deputatul PAS Mihai Popșoi, sugerând că Doga a susținut mai mulți politicieni din țara noastră.

Iar jurnalista Lidia Călugareanu, care o promovează deschis pe Maia Sandu l-a luat în râs pe Eugen Doga pentru că „l-a mai susținut și pe Plaha și a contat enorm”.

Subiectul a fost preluat de un alt susținător al Maiei Sandu, Valentin Cebotari, care a scris că “este păcat că Doga o dată la doi ani își schimbă favoriții”.

Amintim că atât liderii PAS, cânt și susținătorii acestei formațiuni au fost acuzați de mai multe ori că nu acceptă critica și atacă pe oricine, care nu le susține ideile. Totodată, mai mulți politicieni au povestit că după ce au făcut declarații mai dure despre Maia Sandu, au fost criticați și chiar intimidați de trollii Maiei Sandu.

Populare