Connect with us

Politică

Lidera PAS, Maia Sandu, este împotriva unui candidat apolitic la alegerile prezidențiale din acest an

Lidera PAS, Maia Sandu, este împotriva unui candidat apolitic la alegerile prezidențiale din acest an. În cadrul unui interviu pentru radio Europa Liberă, Sandu a declarat că nu există o astfel de persoană notorie în țara noastră, care ar putea fi votată de cetățeni.

„Ideea cu candidatul apartinic, care este necunoscut de către oameni, nu funcționează, pentru că nu este suficient timp ca omul acesta să fie promovat și să se ajungă la fiecare cetățean să-l cunoască, deci să aibă această notorietate, dacă pot să-i spun așa, și în afară de asta să existe și o asociere pozitivă a oamenilor, așa încât oamenii să vrea să-l voteze, a declarat Maia Sandu.

Amintim că anterior, președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a propus ca blocul ACUM să meargă la prezidențiale cu un candidat comun, iar acesta să fie o persoană apolitică.

Totodată, în cadrul protestelor de săptămâna trecută, veteranii au cerut de la tribună ca partidele de dreapta să identifice un candidat comun apartinic, care să îi reprezinte la alegerile prezidențiale.

Populare