Connect with us

Politică

Lidera PAS criticată după comentariul despre situația din Belarus: Mai bine uitați-vă la voi sub nas, ce ați făcut din Moldova noastră. Un Lukașenko ar trebui și la noi

Lidera PAS, Maia Sandu, este criticată dur de internauți pentru poziția adoptată față de ultimele evenimente din Belarus. Moldovenii îi recomandă Maiei Sandu să se uite în propria grădină, înainte de a lansa etichete la adresa președintelui Belarus Alexandr Lukașenko.

“În aceste zile, în Belarus se întâmplă lucruri dramatice. Din cauza unui om care nu mai vrea să plece de la putere, este pusă în pericol sănătatea și viața a mii de oameni din toată țara care vor să le fie respectată alegerea” a scris lidera PAS, într-o postare pe Facebook.

“A trebui să se uite fiecare în farfuria lui și atunci nu va m-ai fi atitea destrugeri și mai puțin de provocat unul pe altul și va fi pace pe pămînt”, i-a replicat internauta Elena Butuc, tot pe Facebook.

Și Tatiana Chitoroagă îi recomandă Maiei Sandu să se concentreze pe problemele care există în Repubica Moldova. „Mai bine uitați-vă la voi sub nas, ce ați făcut din Moldova noastră. Un Lukașenko ar trebui și la noi sa va curețe de ,,fobiile,, conducerii și furatului”, a scris Chitoroagă.

Și Tatiana Tolchiv îi solicită lidere PAS să nu mai posteze comentarii aberante: “Ei știu mai bine ce se petrece la ei. Nu mai comentați tâmpenii, de pe malul Bâcului”.

Și Victoria Bosov se arată dezamăgită de mesajul postat de Maia Sandu și se întreabă, surprins, de ce aceasta nu se leagă de președintele rus, Vladimir Putin, iar Igor Veleșcu îi sugerează să facă ceva concret pentru cetățenii Republicii Moldova.

“Maia, uite sub nas la tine ce se întâmplă… Ți-aș sugera să încerci să faci ceva pentru cei care te-au ales…și să nu-i faci publicitate lui Lukașenko”, a scris Veleșcu.

De aceeași părere este și internauta Natalia Paladi. “Maia Sandu nici la degetul mic nu-i ajunge lui Lukasenko…. cât a făcut el pentru Belorusia, nu ați făcut dvs pentru satul din care veniți”, constată Natalia Paladi.

Populare