Connect with us

Politică

Lider al PSRM: Ce a făcut guvernul Sandu pentru agricultori după grindina din 2019? 0,00 Lei

Președintele fracțiunii PSRM Corneliu Furculiță le-a amintit agricultorilor că politicienii care i-au scos la protest nu au ajutat fermierii când s-au aflat la guvernare.

“Apropo: cei care au venit astăzi la meeting-uri cu soluții magice pentru agricultori, sunt campioni la închiderea școlilor și spitalelor (sorry: în limbajul lor se cheamă optimizare). Pentru agricultori: să știți că ei au pregătite și pentru voi “optimizări”.

Să ne aducem aminte: ce a făcut guvernul Sandu pentru agricultorii din nordul Moldovei după grindina din 2019? 0,00 Lei. Sau poate Slusari alerga la cei care cu oleacă de mită le-a acordat tractoare din proiectele partenerilor? La fel 0,00 Lei. Sau poate pentru producătorii de struguri care nu aveau unde să-și vîndă roada nu le-au propus să facă decît must și sa-l vîndă la grădinițe și școli?” , a scris Furculiță pe Facebook.

Totodată, socialistul susține că această nu este singura soluție magică, pregătită de PAS și PPDA pentru fermieri.

“Vor să permită marilor companii internaționale să cumpere pămîntul agricol din Moldova… Nu v-au spus încă?  Întrebații ce cred ei despre asta? Iar agricultorii noștri moldoveni cum cred: după ce pămînturile lor vor fi cumpărate de companiile mari internaționale, locul lor unde va fi?” , a conchis Furculiță.

Populare