Connect with us

Politică

Lider al PLDM, către Radu Marian: Nu mai promovați niște ilegalități, că aveți calitatea de ales al poporului, nu calitate de trol al PAS

Vremuri grele pentru deputatul PAS Radu Marian. Parlamentarul a fost luat în furci de către internauți, după ce a încercat să justifice acțiunile neconstituționale ale președintei Maia Sandu, privind desemnarea repetată a Nataliei Gavrilița la funcția de premier. 

„Președintele are tot dreptul să refuze un candidat asupra căruia planează suspiciuni de corupție”, a scris deputatul într-un comentariu pe Facebook.

Mai mulți internauți l-au criticat pentru această dezinformare și l-au acuzat că face troling, în loc să-și îndeplinească obligațiunile de parlamentar:

Ionel Pușcaș: Radu Marian, dar D-na Sandu în conferința de presă nu a spus că are pretenții la candidat, dar are pretenții la semnatari. Este diferență, sau suntem proști cu toții?

Sergiu Suharenco (PLDM): Radu Marian, înainte de a afirma în spațiul public ceva Vă rog tare mult să analizați refuzul dnei Președinte, de a desemna candidatul propus de 54 de deputați. Vreau să vă aduc aminte că Dna Președinte nu a refuzat desemnarea candidaturii din motiv că planează suspiciuni asupra candidatului, dar asupra deputaților semnatari. Și dacă veți insista pe această găselniță ilegală, atunci veți intra în derizoriu, deoarece deputații au dreptul să adopte legi și cel mai interesant că au dreptul să acorde vot de încredere unui guvern. De aceea, vă rugăm insistent să intrați în câmpul legal al constituției și să nu mai promovați niște ilegalități, că aveți calitatea de ales al poporului, nu calitate de trol al PAS.

Valentina Cușnir: Radu Marian, aveți un pic de rușine? Președintele are și multe obligațiuni, pe lângă drepturi! Îi vreți mai repede în Parlament pe Dodon, Usatîi, Plahotniuc, Platon…, să revină Șor…, dar deja pentru 4 ani? Peste ei nu planează suspiciuni de corupție? Vă rog și vă cer să scrieți despre care suspiciuni de corupție şi a cărui candidat vă referiți?

Populare