Connect with us

Politică

Jurnalist: Mariana Durleșteanu este un profesionist desăvârșit cu o biografie impecabil

Candidatul PSRM la funcția de premier, Mariana Durleșteanu, este un profesionist desăvârșit cu o biografie impecabilă. Opinia a fost expusă de către jurnalistul român Victor Nichituș, pentru Politics.md.

Nichituș spune că dacă Durleșteanu va primi votul de încredere, va fi un guvern tehnocrat pro-european, care va pune în fruntea funcționării sale interesul național al statului moldovean.

„Consider că doar acest interes supra-politic poate uni interesele divergente ale diferitelor fracțiuni parlamentare care vor semna în favoarea desemnării Marianei Durleșteanu. Constat că pe rețelele de socializare a apărut un optimism legat de desemnarea fostului diplomat moldovean la funcția de premier. Mariana Durleșteanu este un profesionist desăvârșit care știe să își impună punctul de vedere, chiar dacă se află departe de bucătăria politică moldovenească”, spune jurnalistul.

Victor Nichituș constată optimismul  și al deputaților, cu excepția PAS, dar și al observatorilor vieții politice moldave, după ce a fost pronunțat numele Durleșteanu. “Este legat de biografia profesională impecabilă și de capacitățile pe care le are Mariana Durleșteanu”, mai spune Nichituș.

Populare