Connect with us

Politică

Jurnalist: Maia Sandu s-a comportat egoist și a trădat colegii de Bloc, lucru pentru care va răspunde

Jurnalistul Vasile Grozavu preia ideea liderului PLDM Vlad Filat despre faptul că Maia Sandu a “canibalizat” partenerii politici, dar spune că aceasta nu va reuși și în cazul liderului PPDA, Andrei Năstase. Grozavu este de părerea că Maia Sandu s-a comportat egoist și a trădat colegii de Bloc, lucru pentru care va răspunde.

„Filat face o constatate care mă bagă în sperieți – Maia Sandu e ca și Vlad Plahotniuc. El, Filat, care a adus-o pe Maia Sandu în politica din R. Moldova, a „canibalizat” toți partenerii politici pe care i-a avut, doar ca dânsa să iasă în față. Nu cred că va reuși în cazul lui Andrei Năstase. Motive sunt mai multe. Iată care-s esențialele”, scrie Grozavu.

Jurnalistul consideră că Sandu nu va reuși să îl absoarbă pe Năstase, deoarece acesta are o echipă bine pregătită, totodată, președintele Platformei DA este capabil să adune oamenii la proteste.

„Năstase este susținut de către PNL, partid aflat la guvernare care, sub egida și cu investițiile SUA trebuie să transforme România, implicit R.M. în cel mai sigur aliat al Washingtonului la Marea Neagră”, mai scrie jurnalistul.

Într-un final, Vasile Grozavu atenționează că Sandu este “egoistă și ne poate vinde așa după cum a făcut-o anterior pentru a ajunge prim-ministră”. Dar jurnalistul o previne că trădarea PPDA–ului o va costa scump: “Viitorul ei e sumbru. Ea va ajunge în cel mai bun caz iarăși un consilier la Banca Mondială sau la ONU”.

Populare