Connect with us

Politică

Ion Chicu, în inspecție pe șantierele din Nisporeni

Lucrările de reparație a drumurilor în raionul Nisporeni se desfășoară conform graficului, a declarat premierul Ion Chicu în cadrul vizitei de lucru în raion.

”Mă bucură că din ce ne-am propus anul acesta la capitolul drumuri suntem în grafic, cu excepția unei localități unde au apărut divergențe între puterea legislativă și executivă la nivel local. Sper, totuși, că până la sfârșitul anului vor decide ce sector trebuie construit”, a declarat premierul.

Potrivit șefului Executivului, în pofida investițiilor majore pe care le-a făcut statul în reparația drumurilor, necesitățile încă sunt foarte mari.

”Soluția pentru viitor atât la nivel național, cât și raional sunt investițiile masive în infrastructură, care de fapt este abordarea principală a Guvernului actual, o vedem ca o posibilitate de a soluționa mai multe probleme, inclusiv sub aspectul de locuri de muncă, salarii, impozite la buget dar și modernizarea infrastructurii”, a spus Chicu. 

Programul „Drumuri bune pentru toți” a fost lansat la inițiativa președintelui Igor Dodon. În acest an, fiecare localitate din țară a primit până la un milion de lei. În cadrul acestui program național urmează să fie renovate drumurile din peste o mie de sate și orașe din țară.

Populare