Connect with us

Politică

Ion Chicu a declarat că peste 50 la sută din volumele de lucru planificate pentru acest an în cadrul proiectului ”Drumuri bune” au fost executate

Mai mult de jumătate din volumele de lucru planificate pentru acest an în cadrul proiectului național ”Drumuri bune” au fost executate, iar până la sfârșitul anului vor fi îndeplinite și restul lucrărilor preconizate. Informația a fost prezentată în cadrul unei ședințe la Guvern, convocată de premierul Ion Chicu.

În total, în acest an pentru infrastructura drumurilor statul va cheltui 6 miliarde de lei, inclusiv 1,6 miliarde de lei din Fondul Rutier și 1,37 de miliarde de lei din bugetul de stat.

Potrivit informațiilor prezentate la Guvern, în urma valorificării eficiente a mijloacelor planificate, s-a reușit și economisirea a 40 de milioane de lei, bani care vor fi reorientați spre reparația unor noi sectoare de drum.

Premierul a reiterat că Guvernul a nu va achita mijloace financiare companiilor care vor admite devieri de la standardele de calitate.

Populare