Connect with us

Politică

Ion Ceban spune că își scoate pălăria în fața șoferilor de maxi-taxi

Propun Chișinăului să renunțe la microbuze și să treacă la transport public normal. Cel puțin asta spune primarul general al capitalei Ion Ceban.

„Să treacă la un transport public normal, confortabil și sigur, în următoarea perioadă. Cei care operează liniile de maxi-taxi, încet, încet refuză să mai presteze servicii. Problema rutierelor din capitală trebuie să fie rezolvată prin creșterea confortului, standardelor unităților ce le conduc și a securității. Nimic din aceste criterii nu vor să pună în funcțiune, doar să câștige bani”, a declarat Ceban în cadrul emisiunii „Întrebarea Principală” de la NTV.

Jurnaliștii ar trebui să meargă să facă o investigație cum trăiesc proprietarii de rute de microbuze din capitală. Să nu meargă la șoferi, dar la proprietari”, a declarat Ceban.

Edilul spune că își scoate pălăria în fața șoferilor, pentru că le vine să lucreze în aceste condiții, în timp ce altcineva se îmbogățește.

Amintim că ieri, în capitală au fost puse pe linii alte 20 de troleibuze noi, iar săptămâna aceasta va începe licitația cu privire la procurarea a celor 100 de autobuze în capitală.

Populare