Connect with us

Politică

Ion Ceban propune ca bugetul pentru anul viitor să fie dublat în domeniul social, cultural și de educație

Proiectul de decizie cu privire la taxele locale pentru anul 2022 urmează să fie consultărilor publice. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban.

Edilul afirmă că Primăria Chișinău a avut mai multe ședințe de lucru cu mai multe grupuri din domeniu pentru a discuta proiectul și a veni cu îmbunătățiri.

„Au participat la mai multe întrevederi organizate reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț Americană, Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement, Asociația Patronală a Companiilor din domeniul de TAXI. Invitații au fost transmise tuturor Asociațiilor de Business din Republica Moldova”, a punctat edilul.

Primarul afirmă că scopul de bază este transparența elaborării documentului, dar și să auzim opinia specialiștilor pentru a veni într-un final cu un proiect calitativ.

„În acest context, am propus ca bugetul pentru anul viitor să fie dublat în acest domeniu, dar și alte domenii, cum ar fi cel social, cultural și de educație”, a conchis edilul.

Populare