Connect with us

Politică

Ion Ceban: Maia Sandu se simte confortabil cu opoziția sub forma partidului Shor – te poți portretiza ca pe o icoana

Președintei Republicii Moldova, Maiei Sandu, îi este convenabil să se ocupe de opoziție sub forma partidului Shor, care protestează în centrul Chișinăului, întrucât toate forțele de opoziție din țară pot fi prezentate într-o lumină nefavorabilă.

Așa a declarat primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, în cadrul emisiunii Prime Time de la postul Prime TV.

Astfel, potrivit acestuia, liderul acestei formațiuni politice, Ilan Shor, și-a dezvoltat o anumită reputație, nu se află în țară și este cercetat în Moldova.

„În acest caz, e ușor de arătat: aici este icoana – Maia Sandu, dar protestatarii, opoziția – alcoolici plătiți, dependenți de droguri, purtându-se necivilizați. Autoritățile creează artificial o imagine în care întreaga opoziție arată așa. Iar cetăţenilor li se oferă să aleagă – Maia Sandu sau aceşti „dependenţi de droguri şi alcoolici”. Dar nu e așa! În Moldova există un număr mare de oameni care sunt nemulțumiți de situația actuală din țară și nu pot fi atribuiți alcoolicilor și dependenților de droguri, a subliniat primarul.

Ion Ceban a mai spus că, potrivit informațiilor primite de acesta, Dorin Recean și Igor Grosu își coordonează acțiunile cu reprezentanții partidului Shor care protestează în centrul capitalei.

Populare