Connect with us

Social

Ion Ceban, în urma creșterilor de cazuri de COVID-19 în capitală: S-ar putea veni cu o nouă strategie

Ion Ceban spune că ar putea ca Ministerul Sănătății și Primăria Chișinău să vină cu o nouă strategie, în urma creșterilor de cazuri de COVID-19 în țară, dar și în capitală. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Miezul Zilei” de la Moldova 1.

„Aș spune că nu este o ușoară crește, este o creștere mare. Eram optimiști că lucrurile se aplanează. Pe parcursul lunii ianuarie am avut sute de locuri libere în spitalele noastre. Am suspendat activitatea unui spital, am avut în vedere chiar și ieșirea din situația pandemică. Dar iată că nu a fost să fie. Azi avem doar câteva paturi libere. Evident că comunicam cu ministerul și va trebui să abordăm o strategie, dacă în continuare numărul cazurilor va fi în creștere. Spitalele astăzi sunt dotate cu cele necesare. Vreau să le mulțumesc la toți, în special medicilor, care acuș un 1 de zile nu au hodină de loc”.

Edilul capitalei spune că trebuie să fie respectate regulile impuse de autorități, pentru că sunt foarte importante. Primarul a mai adăugat că este un pic neexplicabilă această creștere, pentru că prognozele făcute de experți este alta decât ceea ce este.

Populare