Connect with us

Politică

Ion Ceban: În Primăria Chișinău facem lucrurile să se miște

Primarul general Ion Ceban încă o dată reiterează faptul că pune interesul cetățenilor mai presus de interesele politice. Edilul a adus exemplu conlucrarea sa cu primarii din Băcioi și Stăuceni, care fac parte din partidul PAS. În aceste localități, Primăria Chișinău a făcut alocări de bani, indiferent de culoarea politică a acestora.

„Noi în Primăria Chișinău avem în implementare și deja implementate, proiecte mai multe decât au fost realizate în ultimii 30 de ani. Este vorba de drumuri, trotuare, curți de blocuri, parcuri, spații verzi, Grădina Zoologică, proiecte în suburbii, etc. Și nu am făcut nicio diferență politică, de loc. avem 2 primării de la PAS – Stăuceni și Băcioi. Avem investiții foarte mari acolo – și pe drumuri, și pe grădinițe, și pe iluminat, și pe transportul public.

Nu am făcut nicio diferență și nu fac diferență. În Primăria Chișinău facem lucrurile să se miște. Anul trecut s-a spus că era an electoral. Anul acesta avem mai multe proiecte decât anul trecut. Anul viitor vom avem mai multe proiecte decât anul acesta.

Peste 70% din ceea ce am promis în campania electorală, noi am implementat. Dar vreau să știți că sunt peste 500% ce nu sunt incluse în programul electoral și le-am realizat. Eu vreau o singură guvernare, nu contează, parlament, guvern, colegii mei din alte părți cine a elaborat din programul său electoral în 2 ani de zile ceea ce și-a propus în 4 ani, la nivel de 70%”, a declarat Ceban.

Primarul a punctat că vrea să conlucreze cu toate Guvernările, iar în prim plan va pune interesul cetățenilor.

Populare