Connect with us

Politică

Ion Ceban: Chișinăul va deveni capitala europeană numai prin eforturile comune ale primăriei și ale cetățenilor

2020 a fost anul în care a avut loc implementarea simultană a unui număr record de proiecte de la independența Republicii Moldova, iar 2021 va fi și mai plin de viață pentru capitală. Acest lucru a fost declarat de primarul general al capitalei, Ion Ceban, în timpul emisiunii „Loc de Dialog” de la Radio Moldova.

„Noi, administrația, intenționăm să demonstrăm că municipalitatea funcționează într-un mod transparent și eficient. Vom fi angajați în proiecte, a căror implementare a așteptat Chișinăul de foarte mult timp”, a spus primarul capitalei.

Cu toate acestea, el a mai menționat că lucrările primăriei vor fi zadarnice și de scurtă durată dacă locuitorii capitalei nu apreciază această muncă și strică ceea ce a fost făcut.

„Oricât de mult am spune „Chișinăul ar trebui să devină capitala europeană”, acest lucru nu se va întâmpla până când nu încetăm distrugerea băncilor stradale, aruncarea gunoiului, stricarea pasajelor subterane, conducerea pe trotuare. „Capitala europeană” începe cu fiecare dintre noi, cu atitudinea noastră față de oraș. La rândul nostru, noi, administrația, vom face tot ce ne stă în putință pentru a face pe toată lumea să se simtă bine la Chișinău ”, a asigurat Ion Ceban.

Amintim că recent primarul general a fost revoltat de obrăznicia unora dintre șoferii capitalei, care își parchează mașinile chiar pe zona verde și pe trotuare. Acesta a cerut găsirea acestora și pedepsirea vinovaților.

Populare