Connect with us

Politică

Ion Ceban: Am înțeles că vreți să mă lipsiți de dreptul de a ocupa funcții timp de 12 luni? Haideți, încercați

Primarul general Ion Ceban spune că unele persoane de la Guvernare ar încerca să îl suspende din funcție, pentru o perioadă de 12 luni, după manifestația de protest din acesta dimineață. Edilul vine cu această reacție, după ce în presă a apărut declarațiile unui polițist de rang înalt, cu privire la acest flash-mob, organizat de edil.

Ceban spune că cei din PAS visează de mult la acest lucru. „Am înțeles astăzi, că unul dintre reprezentații poliției a declarat ceva. Am înțeles că vreți să mă lipsiți de dreptul de a ocupa funcții timp de 12 luni? Știi că asta vă doriți de când am luat mandatul, de când ați luat puterea, incompetenților ce sunteți. Haideți, încercați. Și să vedem unde o să ajungeți.

Și aduc aminte Gălbenelilor că sunt un partid care se află la putere și nu în opoziție și au 63 de deputați incompetenți care știu să se mănânce acolo și să împartă schemele.

Vă spun cum se lucrează, ei formează o bulă, pe care tot felul de alaibași, marinași, bolocănași, care sunt plătiți să transmită informația. Mai sunt și niște emisiuni pamflete care nu și-au schimbat retorica de 2 ani de zile. Sunt niște măscărici, care de 2 ani de zile, deși PAS-ul este la Guvernare, își amintesc de toți ceilalți și dau vina pe ei. Asta cum eu aș da vina pe Serafim Urecheanu, pe Dorin Chirtoacă. Din spusele mele, nu ați auzit numele lor, de mult timp”, a declarat Ceban.

Amintim că Ion Ceban a organizat o ațiune de protest în urma minciunilor împrăștiate de către Guvernarea PAS. Edilul, în mod intenționat a blocat bulevardul Ștefan cel Mare, pentru a transmite un mesaj celor de la Guvernare, care îl acuză de „inacțiune” în urma protestelor organizate în fața Președinției și Parlamentului. Ulterior, mascații au luat pe sus corturile protestatarilor și au deblocat bulevardul.

Populare