Connect with us

Politică

Întreținerea sistemului de iluminat stradal

Să fie mai multă lumină în capitală. Potrivit primarului general Ion Ceban, ÎM REI „Lumteh” continuă lucrările de reparație și modernizarea iluminatului stradal.

Până acum s-a finalizat reparația iluminatului pietonal pe str. Ciuflea, ambele părți.

„Lucrările au vizat 8 treceri pietonale, unde au fost montate suporturile și corpurile de iluminat, care au fost deja conectate la rețea. Pe str. Ceucari, str. Nicolae Costin, bd. Dacia, str. Alexei Șciusev și str. Alexei Mateevici au fost vopsite suporturile pentru iluminat.

Pe str. 27 Martie 1918 au fost montați piloni și vopsite suporturile. Piloni au fost montați și pe str. Dumitru Rîșcanu, iar pe str. Academician A. Saharov s-au făcut lucrări de îndreptare a acestora. Pe lângă reparațiile planificate, „Lumteh” execută și lucrări de remediere a avariilor care apar pe drumurile municipale, săptămâna trecută fiind reparate 135 de felinare”, a declarat edilul.

Ceban afirmă că în continuare, se lucrează la schimbarea cablajului pe str. Mircești și str. Nicolae Costin, iar în această săptămână vor începe lucrările de modernizare a dulapurilor de control a iluminatului public din sectorul Centru, pentru anul curent fiind planificată schimbarea a 150 astfel de dulapuri în tot municipiul.

Populare