Connect with us

Social

Intellect Group anunță: Activitatea sondajului de tip Exit-poll va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali

Activitatea și executarea sondajului de tip Exit-poll va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali. Despre asta au anunțat astăzi organizatorii cercetării sociologice, compania ”Intellect Group” și asociația ”SPERO”.

Directorul companiei de cercetare și consultanță, Ian Lisnevschi, a menționat că experții străini vor fi implicați doar pentru a evalua calitatea metodologiei și executarea sondajului.

„După un sondaj telefonic din prima rundă, am lucrat la greșeli, ne-am consultat cu experții noștri și internaționali și am decis să realizăm un sondaj de tip exit-poll classic. Sarcina noastră este să realizăm un sondaj de tip exit-poll de înaltă calitate. Activitatea și executarea sondajului va fi monitorizată de mai mulți experți internaționali din: SUA, Ucraina, Austria, România, Belarus, etc. și vor veni într-o conferință on-line cu critici, observații și sperăm aprecieri” a spus Ian Lisnevschi.

Organizatorii au mai adăugat că vor oferi mai multe detalii în ziua alegerilor prezidențiale, atunci când planifică să organizeze mai multe transmisiuni on-line de la secțiile de votare, în direct cu experții internaționali și conferință de presă cu prezentarea datelor de la ieșirea din cabina de vot.

Populare