Connect with us

Politică

Cine va câștiga în turul doi al alegerilor prezidențiale dacă vor accede Maia Sandu și Igor Dodon

În turul doi al alegerilor prezidențiale din acest an vor accede Maia Sandu și Igor Dodon, iar victoria o va obține actualul președinte. Acest lucru este demonstrat de cel puțin 50 de sondaje de opinie publică. Declarația a fost făcută de către secretarul general al Platformei DA, Ion Terguță, la TV8. 

„Deși nu se vorbește public, dar sondajele care s-au făcut până acum, vreo 50, și în toate aceste sondaje, dacă lumea a bătut monedă pe aceste sondaje, se spune foarte clar că în turul doi avem doi concurenți: Maia Sandu și Igor Dodon și de fiecare dată Maia Sandu este dată perdantă”, spune Terguță.

Totodată, deputatul PPDA a reiterat că formațiunea din care face parte mai așteaptă ca Maia Sandu să se retragă din cursa electorală în favoarea lui Andrei Năstase, așa cum a promis de nenumărate ori.

„Nu uitați vă rog frumos că Platforma DA a făcut tot posibilul și s-a retras din campanie acum exact patru ani și i-a oferit culoar Maiei Sandu în marea politică, după care i-a oferit și funcția de premier și urmare a acestor gesturi a Platformei DA, PAS urma să-și țină o promisiune”, a conchis Terguță.

Populare