Connect with us

Politică

În toamna anului 2019 chișinăuienii și-au dat votul nu politic, dar pentru un om competent, spune Igor Dodon

Lucrurile în Chișinău se schimbă spre bine datorită unui primar profesionist și a unei echipe consolidate, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii live. Potrivit lui Dodon, în ultimele 10 luni în Capitală au fost implementate mai multe proiecte decât în ultimii 10 ani, iar acest fapt trebuie să devină un exemplu pentru edilii din mai multe orașe din țară.

”Sunt în Chișinău din 1992, mai mult de jumătate din viață trăiesc în Chișinău și pot spune că sunt chișinăuian, de aceea pentru mine este important cum va fi viitorul Capitalei”, a declarat Dodon.

Igor Dodon susține că actualul primar Ion Ceban cunoaște foarte bine situația din Capitală. Acesta s-a ocupat de problemele Chișinăului din 2015 în calitate de consilier municipal, de aceea în toamna anului 2019 chișinăuienii și-au dat votul nu politic, dar pentru un om competent. 

Potrivit lui Dodon, în Capitală sunt multe probleme care trebuie rezolvate, pentru care  primarul are o strategie clară cum să fie soluționate.

”De alți primari nu s-au procurat transport, de ce nu au reparat drumurile. Este foarte important lucrul în echipă. Primarul a reușit pentru că este profesionist și are o echipă consolidată. Ne mândrim cu orașul Chișinău. Capitala  trebuie să devină un oraș unde vrei să trăiești”, a declarat Dodon.

Populare