Connect with us

Politică

În satul Costești, Ialoveni, Igor Dodon a vizitat o întreprindere agricolă care se ocupă de recoltarea și depozitarea fructelor

În satul Costești, Ialoveni, Igor Dodon a vizitat o întreprindere agricolă care se ocupă de recoltarea și depozitarea fructelor. Strugurii, merele și prunele sunt păstrate în frigidere speciale.

Dodon susține că în țară urmează a fi deschise mai multe astfel de mini-companii, care sunt un suport atât pentru producători, cât și pentru exportatorii de fructe și legume. Igor Dodon a discutat cu angajații întreprinderii despre măsurile de susținere a agriculturii și despre cum vor lucra platformele industriale, ce urmează a fi deschise în raioanele țării.

Vizita din raionul Ialoveni s-a încheiat cu o întâlnire cu lucrătorii întreprinderii orășenești „Ialoveni-gaz”. La fel ca și în alte localități, oamenii au fost interesați de economia țării, de noile locuri de muncă în special pentru tinerii, de reabilitarea drumurilor și a infrastructurii. Dodon le-a vorbit despre modul în care vor fi soluționate aceste probleme, despre ceea ce s-a făcut deja și despre planurile pentru viitor.

Populare