Connect with us

Social

În municipiul Chișinău peste 1 700 de elevi învață on-line

În municipiul Chișinău 20 de instituții de învățământ activează în sistem mixt și peste 1 700 de elevi învață on-line, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a anunțat la ședința on-line de astăzi a serviciilor primăriei că în instituțiile municipale de învățământ, ca urmare a infectării cu COVID-19, un număr de 23 de cadre didactice și personal auxiliar și 105 elevi se află în autoizolare, scrie MOLDPRES.

În același timp, 20 de instituții municipale continuă să activeze în regim mixt iar 1 700 de elevi continuă să învețe on-line. Măsura s-ar datora numărului mare de elevi din clase care face imposibilă prezența fizică în sala de studiu fără a încălca măsurile de prevenție anti-coronavirus.

Totodată, Pavaloi a informat că toate instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău au primit cadourile pentru copii iar ele vor fi repartizate copiilor până la 24 decembrie.

Oficialul a adăugat că în perioada 25 decembrie – 9 ianuarie, elevii vor fi în vacanță și vor reveni la studii pe data de 10 ianuarie.

Populare