Connect with us

Politică

În cazul unei lupte cinstite, Maia Sandu ar avea probleme mari să treacă de primul tur, spune jurnalistul Federiuc

Lidera PAS, Maia Sandu, este un politician slab, răsuflat, care va avea mari probleme în cadrul scrutinului prezidențial din această toamnă. De această părere este jurnalistul Nicolae Federiuc, într-un articol publicat pe platforma Vox Publika.

“În cazul unei lupte cinstite, ea ar avea probleme mari. Să treacă de primul tur, credeți-mă. Să nu-și facă iluzii. Moldovenii nu dau o ceapă degerată pe ceea ce spune Donald Tusk, tot așa cum nu dau o ceapă degerată pe ceea ce spune OMS sau alte organizații paralele, din altă lume și dimensiune. Și nici impresionați de prestația ei, din poziția de om de stat, nu sunt. Mai degrabă decepționați”, scrie Nicolae Federiuc.

Jurnalistul consideră că Maia Sandu nu mai poate mobiliza lumea și că doar inerția o poate ajuta să câștige alegerile.

“Luați pulsul societății și o să simțiți asta. Maia Sandu este un politician răsuflat, ea nu mai poate mobiliza lumea, poate, cel mult, să profite de inerție, care încă mai există, este adevărat. Dar, dacă nu se reinventează și nu bagă carburant, inerția nu o poate împinge până în vârful dealului. E o legitate a fizicii, se poate verifica și în condiții de casă”, conchide Nicolae Federiuc.

Populare