Connect with us

Politică

Igor Dodon și-a invitat oponenții politici la confruntare pe soluții despre cum să fie rezolvate problemele în R.Moldova

Igor Dodon și-a invitat oponenții politici la confruntare pe soluții despre cum să fie rezolvate problemele în Republica Moldova și nu la aruncatul cu noroi și destabilizarea situației din țară.

”Uitați-vă cât negativism și ură din partea lor. Ați văzut să îmi permit așa ceva? Nu atac și nu numesc pe nimeni. Pe ei parcă i-a apucat nu știu ce. Stimați oponenți politici, viața nu se termină pe 1 sau 15 noiembrie. Viața abia începe. După 1-15 noiembrie trebuie să mergem mai departe. Va trebui să vă așezați cu noi să discutați, vreți sau nu. Și cum veți face, acum aruncați în noi cu noroi”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii live de vineri.

”Haideți să fim mai înțelepți, mai deștepți. Spuneți oamenilor ce vreți să faceți, cum puteți să rezolvați. Eu pot pe orice întrebare să vă spun cum văd rezolvarea. Poate soluția voastră este mai bună. Puneți-o în discuție. Lasă oameni să vadă. Haideți despre asta să discutăm, dar nu despre toate bârfele și prostiile pe care voi le aruncați în fiecare zi în spațiul public”, a continuat Dodon.

Igor Dodon și-a îndemnat contracandidații la calm și liniște, și la concentrarea pe ideile care să îmbunătățească situația din țară și viața oamenilor.

”Unii vreți destabilizare, deja urlați că veți face maidanul. Pentru ce? Înțeleg că nu aveți nimic în țara asta unii dintre voi, nici familie, nici copii. Aveți părinți, bravo, să vă fie sănătoși. Vouă vi-i totuna, pentru că dacă ceva, v-ați luat geanta și ați șters-o din țară. Eu nu vreau să fie destabilizare în țară, vreau să fie totul calm, stabil, să se dezvolte țara”, a spus Dodon.

Populare