Connect with us

Politică

Igor Dodon: Sandu manifestă acum aceiași lipsă de principialitate și consecutivitate, când a simțit că are nevoie de susținerea democraților la prezidențialele din noiembrie

Maia Sandu a manifestat față de partenerii săi politici standarde duble și lipsă de principialitate doar ca să-și atingă propriile scopuri. Președintele Igor Dodon a amintit despre salturile pe care le-a făcut Sandu în scurta sa activitate politică de la un aliat la altul.

”Principialitatea Maiei Sandu: atunci când îi trebuia să devină premier a intrat în PLDM; atunci când îi trebuia să fie promovată în continuare, după ce Plahotniuc practic l-a terminat pe Filat, Sandu a rămas în coaliție cu Plahotniuc și l-a votat pe Andrian Candu președinte de Parlament. Atunci când a văzut că se ridică spiritul protestatar și Andrei Năstase a luptat în stradă, comparativ cu Maia Sandu care stătea în birou, Năstase a stat în fața clădirii și îngheța, și când a văzut că se ridică spiritul protestatar repede a ieșit și s-a alăturat lui Năstase și l-a utilizat ca platformă pentru a crește. Pe urmă când a văzut că s-a ridicat mai sus, Năstase jos. Asta se întâmplă. Față de parteneri trebuie să ai o altă atitudine”, a declarat Dodon în cadrul ediției de astăzi a emisiunii ”Președintele răspunde”.

Potrivit președintelui, Sandu manifestă acum aceiași lipsă de principialitate și consecutivitate, când a simțit că are nevoie de susținerea democraților la prezidențialele din noiembrie.

”Acum, când a văzut că îi trebuie voturile de la PDM, iar PDM îi bun și cu Filip se așază și discută pentru că îi trebuie să-și obțină scopul. Maia Sandu a votat în iulie cu Șor și Candu pentru demisia guvernului Chicu. Oamenii văd acest lucru”, a declarat Dodon.

Populare