Connect with us

Politică

Igor Dodon propune ca dezbaterea cu Maia Sandu să fie la o universitate, să poată participa toate televiziunile și să o poată viziona toți cetățenii

Staff-ul candidatului independent la funcția de președinte al țării, Igor Dodon, propune organizarea unor dezbateri electorale pe teren neutru. Într-un comunicat de presă emis e echipa lui Igor Dodon se menționează că o dezbatere poate avea loc la televiziunea publică, radiodifuzor cu acoperire națională, care ajunge în casele celor mai mulți moldoveni din întreaga țară. Însă, pentru a da posibilitatea și posturilor tv private să participe la o dezbatere, staff-ul lui Igor Dodon a propus organizarea celei de-a doua dezbateri pe un teren neutru, de exemplu Academia de Studii Economice din Moldova.

Vom preciza că ambii candidați sunt absolvenți ai acestei Instituții de studii superioare, deci este un loc de dezbatere care are și o încărcătura simbolică, se mai arată în comunicat.

Totodată, la aceste dezbateri pot fi prezenți și doi analiști independenți care să le modereze, unul vorbitor al limbii de stat și altul vorbitor de rusă.

Populare