Connect with us

Politică

Igor Dodon: Mesajul meu pentru turul doi nu ține de platforme electorale sau promisiuni, ci de necesitatea unei analize a ceea se va întâmpla după data de 15 noiembrie

Mesajul candidatului independent la funcția de președinte, Igor Dodon, pentru turul doi al scrutinului nu ține de platforme electorale sau de promisiuni, ci de necesitatea unei analize obiective a ceea se va întâmpla după data de 15 noiembrie. Igor Dodon a lansat această teză astăzi, în cadrul unui briefing de presă.

“Ce vor obține cetățenii dacă președinte al țării va fi Igor Dodon ori Maia Sandu. Ce se va întâmpla în țară? Va fi stabilitate sau nu? Ce va fi cu achitarea pensiilor, salariilor? Răspunsul la aceste întrebări contează cel mai mult pentru a lua decizia corectă și finală pentru data de 15 noiembrie”, a declarat Igor Dodon.

Pentru Igor Dodon, problema de bază nu este numele celui care va fi președinte al Republicii Moldova, ci lucrurile concrete pe care le va face acesta pentru locuitorii țării.

“Cuiva nu-i place de Dodon, pentru că a fost patru ani în funcția de președinte al Republicii Moldova, că a dat jos regimul lui Plahotniuc, din care a făcut parte mulți ani Maia Sandu. Cuiva nu-i place de Maia Sandu, pentru că a închis aproape 200 de școli, dar aceste alegeri vor trece, la fel ca și emoțiile sau slăbiciunilor unora, dar problemele rămân. Rămâne pandemia, necesitatea de a face față crizei economice, secetei, iar miza acestor alegeri este cine din acești doi candidați, Dodon sau Maia Sandu, va putea ajuta cetățenii să treacă mai ușor, cu pierderi mai mici de aceste probleme și provocări, pe care le avem astăzi”, a mai spus candidatul independent la funcția de președinte.

Populare