Connect with us

Politică

Igor Dodon, interviu pentru TASS: Eu nu văd potențial pentru mari proteste în Chișinău

Igor Dodon spune că este gata să își apere victoria la alegerile prezidențiale, în cazul în care oponenții politici vor scoate oamenii în stradă. Despre aceasta Dodon a declarat în cadrul unui interviu pentru agenția rusă de presă TASS.

„Victoria își are rostul atunci, când tu ești gata să o aperi. Noi nu vom comite greșeala din 2009, când fostul președinte a cedat puterea, având în Parlament 60 de mandate. Eu le-am promis cetățenilor că voi apăra votul lor”, a declarat Dodon.

Totodată, Igor Dodon spune că în prezent la Chișinău nu există potențial pentru a organiza proteste în masă.

„Susținătorii mei îmi spun că sunt gata să iasă și să apere această victorie, dar eu nu văd potențial pentru mari proteste în Chișinău, așa cum se întâmplă în unele țări, unde recent au avut loc alegeri. Voi face tot ce îmi stă în puteri ca în țară să domine pacea și înțelegerea. Eu am aici la Chișinău trei băieți și vreau ca ei să trăiască în pace. Eu sunt gata să mă așez la masa de discuții cu oponenții politici, doar ca să fie pace”, a mai spus Igor Dodon.

Amintim că liderii de dreapta au declarat de mai multe ori că dacă la alegerile prezidențiale din acest an va câștiga Igor Dodon aceștia vor organiza proteste.

Populare